Bonbio fortsätter att växa!

Delar av Bonbios team vid anläggningen i Helsingborg

Delar av Bonbios team vid anläggningen i Helsingborg

Hos Bonbio är det inte bara grödorna som växer utan även teamet – nu utökar vi arbetslaget med en Produktutvecklare för vår unika växtnäring Bonbio Nutrients.

Vi erbjuder nu en möjlighet för rätt person att från ett tidigt skede vara med och ta fram en ny produkt till marknaden och tillsammans med oss jobba vidare för att hitta lösningar där en hållbar livsmedelsproduktion alltid ska visa sig mer lönsam än motsatsen.

Läs mer om rollen och ansök här.

För tillsättandet av denna tjänst arbetar vi tillsammans med TNG rekrytering.

I vår organisation värdesätter vi nya idéer och allas engagemang har betydande inverkan på verksamheten och våra produkter. Vi jobbar med praktisk problemlösning såväl som analytiska och strategiska uppgifter.

Eric Sandelin är växtnäringsexpert hos Bonbio och arbetar med att optimera och producera näring till grödorna:

”Att få jobba på Bonbio innebär att jag verkligen får utnyttja min bakgrund som hortonom och min kunskap inom biologi för att undersöka mikrobiologiska och kemiska processer. Det är aldrig långt mellan idé och verklighet och jag känner att jag gör skillnad, både för företaget men även för planeten och de utmaningar vi som befolkning står inför”.

Cirkulär sallat växer i våra high tech containrar.
Cirkulär sallat växer i våra high tech containrar.

Bonbios team består av hortonomer, ingenjörer, experter och affärsutvecklare och alla har en sak gemensamt – en positiv framtidstro och uppfattningen att forskning kombinerat med innovation kommer att göra miljö, företag och människor gladare.

Förutom vår växtnäringsexpert har våra odlare en central del i Bonbios verksamhet. De ansvarar för Bonbios odlingar och ser till att våra växter får en optimal miljö för att tillväxten ska kunna ske så hållbart och produktivt som möjligt. De är utbildade hortonomer eller trädgårdsingenjörer vilket också kan beskrivas som växtbiologer specialiserade på odlingar.

Produktutvecklaren kommer att arbeta tillsammans med odlare och växtnäringsexperter men även ha ett nära samarbete med VD och affärsutvecklare. Känner du att detta är rätt roll för dig så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan!

Länk till rekryteringsannonsen